Novosti

Header

Sandra i Ivan, karatašice i Sinkovići najbolji u 2015. godini


Proglašenje najboljeg sportaša i sportašice, ekipe i momčadi godine u izboru Sportskih novosti, jedinog pravog sportskog lista u zemlji, koji ove godine slavi 70. godišnjicu, priredba je koja se čeka s posebnim nestrpljenjem.

više

Izložba ponosa u centru Zagreba


Izložba, zgodnog naziva sn FO70 nalazit će se u Vinylu u Bogovićevoj sve do 10. prosinca jer središnja proslava našeg velikog jubileja dogodit će se dan kasnije, 11. prosinca na gala proglašenju najboljih sportaša Hrvatske za 2015. godinu.

više

Nitko kao Kostelići


Brat i sestra Kostelić zajedno imaju deset olimpijskih odličja. Jasno, to je vrh sporta, apsolutna kruna karijere. No, Janica i Ivica zajedno nečeg imaju čak i više. Trofeja Sportaš godine Sportskih novosti.

više

ČUDESAN PAR - DOKTORICA I MAGISTAR


Tri desetljeća. Dobro, još koja godina više, ali ne budimo sitničavi. Toliko je prošlo otkad su Sanda Dubravčić i Dragutin Šurbek bili sportaši godine u izboru SN. Štoviše, dvaput čak - 1979. i 1981.

više

Poziv za informacije o fair-playu


Kao i svake godine, Sportske novosti uz najbolje pojedince i sastave u godini na izmaku, osobit naglasak stavljaju i na esenciju sporta. Dakako da je kruna uspjeha, konačan razlog ili cilj svake utakmice ili natjecanja pobjeda, prvo mjesto, trofej. No, na tom putu nikako ne bi valjalo smetnuti s uma, zaboraviti nešto čak i više od toga, a to je sportski pristup i ophođenje na borilištu i izvan njega. Nešto što podrazumijevamo pod pojmom fair-play.

više